Connectiviteit

De klok zal automatisch verbinding maken met de telefoon wanneer deze binnen bereik is. Houd er rekening mee dat dit tot een minuut kan duren voordat de klok verbonden is. Druk op een van de knoppen op de klok om de verbindingsduur tussen de klok en de telefoon te verkorten.

Als de klok geen verbinding maakt, zorg er dan voor dat:

● De Festina Connected App werkt perfect.
● De Bluetooth-functie is ingeschakeld op uw telefoon.
● Uw horloge is opgeladen

Wij raden u aan om de nieuwste versie van het besturingssysteem op uw telefoon te installeren en de nieuwste versie van de Festina Connected App te gebruiken.

Als u nog steeds geen verbinding kunt maken:

1. Zet de Bluetooth-schakelaar op "uit", wacht 10 seconden en zet hem dan weer op "aan".
2. Start uw telefoon opnieuw op
3. Volledige reset Als de klok nog steeds geen verbinding kan maken na het opnieuw opstarten van de telefoon, voer dan een volledige reset uit van zowel de klok als de app.

Als de bovenstaande stappen u niet verder helpen, neem dan contact op met de ondersteuning