Snelle actie

Er zijn twee verschillende manieren om een applicatie toe te wijzen als een snelactie voor de bovenste knop:

1. Open de Festina Connected-app > Toepassingen > Klik op "Bewerken". Een symbool wordt aan de rechterkant weergegeven voor toepassingen die kunnen worden toegewezen als snelactie. Klik op het symbool om de toepassing te selecteren en klik vervolgens rechtsboven op "Klaar" wanneer u klaar bent.

2. Open de Festina Connected-app > Toepassingen > Klik op een toepassing. Toepassingen die kunnen worden toegewezen als snelactie hebben deze optie. Klik op de groene knop "TOEWIJZEN ALS SNELACTIE" om deze te configureren.